home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

RUP Eizeringen: wandel en denk je mee?

Het gemeentebestuur van Lennik wil de ruimtelijke ontwikkeling van en rondom de kern van Eizeringen vormgeven. Daarom is beslist om hiervoor een ruimtelijk uitvoeringsplan op te starten ter uitwerking van het gemeentelijk structuurplan. Het doel van dit plan is om van Eizeringen een landelijke kern met voorzieningen en oog voor open ruimte te creëren. Meer info over het RUP Eizeringen lees je hier.

De eerste officiële raadpleging en adviesronde zal georganiseerd worden van september 2021 tot oktober 2021. Gedurende deze periode kan iedereen het dossier komen inkijken op het gemeentehuis of via de gemeentelijke website. Informatie hierover zal tijdig worden meegedeeld.

Trek je wandelschoenen aan, verken het studiegebied en geef je idee.

Ter voorbereiding van dit officiële raadplegingsmoment wil het gemeentebestuur je al uitnodigen om het studiegebied zelf te gaan verkennen.

Wil je met je eigen ogen zien over welk gebied het juist gaat? Wil je de problemen en opportuniteiten van het gebied zelf ervaren? Trek dan je wandelschoenen aan en volg de uitgestippelde wandeling doorheen het mooie Eizeringen. Vanaf 1 juli 2021 tot en met 31 augustus 2021 zullen er langs dit traject op verschillende locaties panelen worden geplaatst. Hierop zal meer uitleg gegeven worden over het RUP en de desbetreffende locatie.

Ontdek jij tijdens je wandeling sterke punten en zwakke plekken? Laat het ons hier weten of via de ideeënbus aan bijvoorbeeld de kerk van Eizeringen. 

Deel op facebook
Deel op twitter