Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Terugblik op 1e bijeenkomst van denkgroep het praatcafé

Denkgroep kiest 'Praatcafé 't Steentje' als naam voor hun project.

8 juli vond de eerste verkennende vergadering van de enthousiaste denkgroep praatcafé plaats. We spraken af in het pand waar het praatcafé komt en gingen na een kennismakingsrondje door het concept, de visie en dachten na over de doelstelling van het praatcafé, de doelgroep en het bereiken van deze groep, openingsuren en tarieven. De denkgroep besloot het praatcafé de naam ’t Steentje te geven, wat bij veel Lennikenaren meteen de link naar de locatie legt. De PowerPoint presentatie en het verslag van de eerste vergadering van de denkgroep lees je hier.

Op 19 augustus om 20 uur zal de denkgroep opnieuw samenkomen in de Hendrik Ghijselenstraat 7, 1750 Lennik. Op de planning staat het overlopen van het financieel plan, het opmaken van een moodboard rond de inkleding van het pand, de activiteiten van het café en het opstarten van de communicatie. Tot slot brainstormen we ook al even over we de feestelijke opening. 

Broed jij nog op ideeën of wil je zelf ook graag je schouders onder dit mooie project zetten? Laat het ons hier weten of via de ideeënkaart.

Deel op facebook
Deel op twitter