Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ontdek het thema

Ontspannen en sporten in Lennik

Heel divers aanbod, mooie wandelwegen en fietswegen, goed verenigingsleven en vrij goede accommodaties

Waarom vind je dat zo sterk?

Lennik is een groene gemeente en je ziet vaak mensen wandelen of sporten. Dit bevestigt dat dit goed zit. Ook de sporthal heeft een leuke opfrissing gehad en deze wordt eveneens veel gebruikt.

Er zullen zeker ook dingen anders of beter kunnen rond sport, cultuur en vrije tijd in Lennik. Wat is dat volgens jou?

Er zijn heel wat verschillende activiteiten te doen in Lennik, maar deze zouden nog iets duidelijker of overzichtelijker gecommuniceerd mogen worden. Dit is natuurlijk niet enkel de verantwoordelijkheid van de Gemeente, maar ook van de verenigingen zelf, toch kan een betere opvolging/samenwerking dit misschien verbeteren. Een tweede puntje wat zou kunnen verbeteren, is het onderhoud van de kleinere wandelwegjes/ fietswegen. Ik ga regelmatig lopen en kan sommige smalle en kleinere wegen niet nemen omdat ze volgroeid zijn.

Ga je voor sport, cultuur en vrije tijd soms naar andere gemeenten?

ja

Waarvoor ga je dan eventueel naar deze gemeente en welke gemeente is dat?

Ternat/ Vlezenbeek / Halle voor culturele voorstellingen (Comedy, toneel, optredens, straatspektakel,...) Ternat / Ninove/ Dilbeek voor zwemmen, dans en fitness workouts (stepping,spinning,....)

Wat ontbreekt er volgens jou binnen dit thema ook in de omliggende gemeenten?

Een algemeen en gebruiksvriendelijk overzicht. Eventueel een boekje met sport-pajot waarin alle activiteiten opgesomd kunnen worden

Heb je nog geheel andere of vernieuwende suggesties rond sport, cultuur en vrije tijd in Lennik?

Lennik zelf heeft een vrij divers aanbod, maar zoiets als het fithuis vroeger, zou zeker nog kunnen werken in Lennik. Daarnaast zou de sporthal (de oude zaal) ook vernieuwd kunnen worden zodanig dat deze meer diverse sporten kan aanbieden.