Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Wil jij deel uitmaken van onze advies-schrijfgroepen?

Inwoners binnen een advies-schrijfgroep gaan op eigen initiatief of na een oproep vanuit de gemeente adviezen schrijven. Zo krijgen zij inspraak in het beleid. Wij hopen dat er in Lennik een aantal ‘gangmakers’ zullen opstaan om conclusies en aanbevelingen neer te pennen over de verschillende thema’s binnen de platformen Mens, Omgeving en Vrije Tijd.

Stel je kandidaat.

  • Heb jij affiniteit met thema’s als ontmoetingsplekken, korte keten, lokale handel, ouderenbeleid, veiligheid, ontwikkelingsondersteuning,… dan is de advies-schrijfgroep Mens iets voor jou. 
  • Liggen je interesses meer bij verkeersleefbaarheid, dierenwelzijn, mobiliteit, landbouw,… schrijf je dan in voor de advies-schrijfgroep Omgeving.
  • Wil jij het vrijetijdsleven in Lennik mee uitbouwen en werken rond thema’s als jeugd, sport, evenementen, toerisme, cultuur,… dan is de advies-schrijfgroep Vrije Tijd je op het lijf geschreven.

Vanuit de gemeente zijn er statuten opgemaakt. Ook is er een duidelijke procedure en een vast sjabloon uitgewerkt hoe adviezen naar het beleid kunnen worden geschreven. 

 

 

Deel op facebook Deel op twitter