Kom ook jij helpen met de aanplant van het Slagvijverbos?

Zondag 19 december geven we op de akker tegenover slagvijver 19 de 1800 bomen en struiken een plaats. Een oppervlakte van 50 are of 0,5 ha zal worden bebost zodat het rond 2035 een leuke plek is waarin we zullen kunnen vertoeven en koelte opzoeken tijdens warme zomerdagen.

Hiermee geven we uitvoering aan het project "Groen Hoefijzer" dat eind 2020 werd goedgekeurd om meer toegankelijke natuur te creëren in de gemeente Lennik.
 

Inschrijven

Schrijf je in via milieu@lennik.be en bezorg ons volgende info*:
  • Naam:
  • Emailadres:
  • Telefoon of GSM-nummer:
  • Aantal personen:
  • Ik/ wij kom(en) graag mee aanplanten:
    • tussen 10 en 12.30 uur
    • of tussen 13.30 en 16 uur.
*In het kader van de GDPR wetgeving geef ik de uitdrukkelijke toestemming dat bovenstaande gegevens intern door de dienst milieu van de gemeente Lennik worden gebruikt met als doelstelling je vlot te kunnen bereiken bij eventuele bijkomende mededelingen/ last-minute wijzigingen i.v.m. de bosaanplant Slagvijver.
 

Mobiliteit

In de smalle straten rondom dit terrein is er geen parkeermogelijkheid. Kom te voet of met de fiets. Parkeren kan aan de sporthal, langs de Alfred Algoetstraat en de Gustaaf Van der Steenstraat. Vandaar kan men dan te voet naar het terrein gaan. Parkeren in de smalle straten rondom het terrein zal verboden zijn om doorgang van hulpdiensten niet te verhinderen.
Klik hier voor het mobiliteitsplan.
 

Praktisch

Wij voorzien enkele spades, maar breng de jouwe gerust mee. Voorzie daarnaast zeker ook kleding aangepast aan de weersomstandigheden en laarzen gezien het terrein er door de neerslag van de afgelopen dagen nat en modderig bij ligt. Wij zorgen voor een covid-safe maar hartverwarmend hapje en drankje.