Uitleendienst Vlaams-Brabant , het adres als je materiaal nodig hebt voor een fuif, toneelstuk, optreden, tentoonstelling, kamp, ...?

Materiaal nodig voor een fuif, toneelstuk, optreden, tentoonstelling, kamp, ...?

Bij de uitleendienst Vlaams-Brabant ben je aan het juiste adres. Wij bieden audiovisueel materiaal, lichtmateriaal, podia en toebehoren, organisatorisch materiaal, spelmateriaal, tentoonstellingsmateriaal, educatief materiaal, toegankelijkheidsmateriaal, … Alles voor jouw evenement.

De uitleendienst ontwikkelde ook een heel gamma aan COVID-gerelateerde materialen die hierbij een hulpmiddel kunnen zijn om een event corona-proef te organiseren. Ons specifiek aanbod i.v.m. corona kan je hier terugvinden : https://uitleendienst.vlaamsbrabant.be/catalogus/COVID-19

Om voorbereid te zijn blijven we ernaar streven om onze dienstverlening als uitleendienst te optimaliseren. Zo namen we op 1 juli 2020 een nieuwe website in gebruik, met tal van nieuwe uitleenmaterialen: zeker eens checken dus!

https://www.vlaamsbrabant.be/nl/vrije-tijd-en-toerisme/uitleendienst

Ook ons reglement is aangepast. Nu komt elke vereniging, ook feitelijke vereniging (na voordracht) gevestigd in Vlaams-Brabant in aanmerking.

Wat je nog moet doen is jouw vereniging registeren (indien dit nog niet is gebeurd na 1 juli 2020).

Dat hoef je niet voor onze mooie ogen te doen, wél omdat het je tal van voordelen biedt:

  • je ziet onmiddellijk welk materiaal beschikbaar is, en wat het kost
  • je kan zelf gebruikers toevoegen
  • je kan reservaties eenvoudig hernemen (kopiëren)

Kortom: ons reserveringssysteem is beter en efficiënter geworden, je hebt er dus alle belang bij je te registreren. Doén dus!