Zorg jij mee voor de muzikaalste Valentijn ooit in Lennik?

Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari is het de Week Van de Belgische Muziek. Hiermee richten VI.BE en VRT samen met verschillende spelers uit de brede muzieksector en diverse andere media de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Over heel België worden volop acties en initiatieven op poten gezet in het kader van de week. VI.BE coördineert die acties en lanceert alvast een eerste eigen project als afsluiter van de week. En daarbij speel jij ook een grote rol, want (de liefde voor) muziek start altijd lokaal.

Zorg mee voor de muzikaalste Valentijn ooit in Lennik?

Als afsluiter van de Week Van De Belgische Muziek moedigt VI.BE iedereen met een hart voor muziek – elke lokale held, van rockers, rappers, zangers, dj’s en trompettisten tot fluitende bakkers, muzikale buschauffeurs of tokkelende kassiersters – aan om mee een massale ode te brengen aan muziek van eigen kweek.

Ook hier in Lennik zijn we ervan overtuigd dat wij inwoners hebben die graag willen deelnemen. Met deze oproep moedigen we je aan om op 14 februari om 17u stipt een eigen versie van een Belgische nummer dat je nauw aan het hart ligt te brengen. Op het balkon, vanuit het raam of op de stoep. De boodschap is: wees creatief maar hou het veilig. Via dit formulier kan je VI.BE laten weten welk nummer je zal brengen. Zij zorgen met veel plezier voor promotiemateriaal. Buren worden warm opgeroepen om vanop hun drempel mee te luisteren.