Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Natuurpark Lennik voor iedereen

Sporten = gezond , ik zou er een soort van buitensportruimte creeeren , iets in de sfeer van de "strongboxen' waar je zeer bent dat mensen samen komen sporten, fitnessen.

 

Voorts voor Toerisme dacht ik op verschillende plekken in Lennik 'schommels' te hangen van allerlei kleuren en geuren. Bv hier ééntje, maar ook in de dekenijtuin (aan de boom vooraan), aan kappeleke van safelberg, ergens in omgeving groenenberg , kasteel gaasbeek, nelleken, ... om zo tot een "schommelwandeling' te komen waarbij mensen Lennik ontdekken. 

 

Je kan dan bv één reuzeschommel maken hier aan het bos of vlakbij slagvijver. Schommels bv gemaakt doro Lennikse ontwerpers of een wedstrijd uitschrijven (bv voor Kinderen die zelf schommels ontwerpen) etc.

Selecteerde je andere?

een reuzeschommel en verscheidene schommels op andere locaties 

De ‘landmark’ krijgt een plaats op een verhoogde plek (15m op 15m) in het weiland, naast de toegangsweg. Wat moet je er kunnen doen? (prioriteit)

Andere

Selecteerde je andere?

rusten en spelen

Welk materiaal is het meest geschikt voor een landmark op die locatie?

Metaal

Welke bijkomende voorwaarden vind je belangrijk voor deze plek? (meerdere antwoorden mogelijk)

Het moet toegankelijk zijn voor minder mobiele personen, Het moet natuurlijk zijn, Er moet voldoende parking voor fietsen zijn

Welke van deze voorwaarden vind je meest belangrijk?

Het moet natuurlijk zijn

Welke afbeeldingen spreken jou het meeste aan op volgende link: Voorbeelden landmark. Surf in je browser terug naar de vragenlijst en selecteer het overeenstemmende nummer hieronder.

1, 6
0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties