Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Natuurpark Lennik voor iedereen

Er zijn heel wat wandelaars en fietsers die in lennik passeren, het zou fijn zijn moesten we voor deze bezoekers een rustplek aanbieden, waar ze even op adem kunnen komen, of waar ze hun tussendoortje of lunchpakket kunnen nuttigen. Mét uitzicht op de landmark. Twee vliegen in één klap.

Enkele leuke banken en speelse picknickbanken is dus noodzakelijk. Het zou fij nzijn moest hier creatief mee aan de slag gegaan worden, en het geen alledaagse onopvallende (picknick)banken worden. Maar banken die al een beleving op zich zijn.
Info aanbieden over de dichte buurt en regio Pajottenland (en bijhorende plekken/activiteiten/bezienswaardigheden) lijkt me ook zeer interessant. Zo worden de bezoekers geïnspireerd en vertoeven ze nog langer in de regio.
Ik denk dus dat de landmark idealiter een speelse en leuke formatie van zitmogelijkheden zijn, dit kan en mag eventueel op hoogte zijn zodat je ook een mooi uitzicht hebt.

Het concept ‘landmark’ is misschien nog onbekend. Het zijn vaak ruimtelijke elementen in het landschap die herkenbaar zijn voor inwoners en toeristen en daardoor een aantrekkingspunt kunnen zijn. Gekende voorbeelden zijn bijvoorbeeld de Vlooybergtoren in Tielt-Winge, het doorkijkkerkje in Borgloon,... Welk type landmark krijgt je voorkeur voor de site in Lennik?

Een formatie met zit en/of speelmogelijkheden

De ‘landmark’ krijgt een plaats op een verhoogde plek (15m op 15m) in het weiland, naast de toegangsweg. Wat moet je er kunnen doen? (prioriteit)

Uitrusten

Welke bijkomende voorwaarden vind je belangrijk voor deze plek? (meerdere antwoorden mogelijk)

Er moet ook iets educatief zijn, Er moet voldoende parking voor fietsen zijn

Welke van deze voorwaarden vind je meest belangrijk?

Er moet ook iets educatief zijn

Welke afbeeldingen spreken jou het meeste aan op volgende link: Voorbeelden landmark. Surf in je browser terug naar de vragenlijst en selecteer het overeenstemmende nummer hieronder.

3, 6
0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties