home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Ben jij de animator die wij zoeken voor onze zomerkampen?

Je bent creatief, sportief, je hebt een hart voor kinderen, je hebt tijd in de zomervakantie en je hebt zin om er samen met ons een leuke zomer van te maken voor onze kinderen! Herken jij jezelf hierin? Stel je dan snel kandidaat bij de dienst vrije tijd.

De dienst vrije tijd organiseert twee zomerkampen en is op zoek naar jou! In de week van 3 tot 8 augustus is er het omnisportkamp waar kinderen kunnen proeven van gekende en minder gekende sporten. In de week van 24 tot 28 augustus is er het sport-creakamp waar kinderen gekende en minder gekende sporten afwisselen met knutselen.

Stel je kandidaat via jeugd@lennik.be. Heb je nog vragen rond de praktische organisatie, werkuren, verloning, …  neem dan contact op met de dienst vrije tijd.

Belangrijk! Gezien de huidige situatie moeten we er natuurlijk wel bijzeggen dat de organisatie van beide kampen nog onder voorbehoud is.  Het is wachten tot eind mei om er zeker van te zijn dat onze kampen mogen doorgaan. We wachten dus samen met jullie de beslissing van de veiligheidsraad af. Dit wil uiteraard niet zeggen dat als je kandidaat bent je dit al niet kan laten weten.

Deel op facebook
Deel op twitter