Deel op facebook
Deel op twitter
Deel op facebook
Deel op twitter

Mode

Kleding, schoenen ...

7
0
Registreer je handelszaak

Deze handelszaken werden reeds ingediend

Willekeurig Populair Recent

Mode

POKER JEANSTORE
Jeans, hemden, jassen, truien ... Poker Jeanstore biedt haar klanten de beste Belgische en internationale merken aan de juiste prijzen. Twee speciale merken zijn ook ontwikkeld: Poker en Airlington zijn de merken met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
Lennik aan Zet
0 0
lees meer

Mode

Devos Kleding
Bij ons kan je terecht voor een zeer ruim aanbod aan herenkleding en -schoenen, alsook zijn wij specialist voor trouwkleding en gelegenheden. Tevens beschikken wij over ons eigen naaiatelier waar de aangekochte kleding gratis en met de nodige zorg worden aangepast op maat ! Een winkel met meer dan 55 jaar aan ervaring en persoonlijke service.
Lennik aan Zet
0 0
lees meer

Mode

A&L All In One
Damesmode & Accesoires Schoonheidssalon
Anita C.
0 0
lees meer

Mode

SHOESHOE
Grote keuze in trendy schoenen, handtassen, juwelen, portefeuilles, sjaals,...
Lennik aan Zet
0 0
lees meer

Mode

Lingerie Immagine
Lingeriewinkel met een ruim aanbod van mooie, kwalitatieve lingerie, badmode en nachtmode van Mariejo, Prima Donna, Maryan Mehlhorn, Pepita, Pluto,…
Lennik aan Zet
0 0
lees meer

Mode

RecyKleer
Tweedehandswinkel kledij en speelgoed
Lennik aan Zet
0 0
lees meer

Mode

Alberte
De nieuwste damesmode onder de betere merken… bij Alberte natuurlijk. Verwen jezelf, of laat je eens goed verwennen. De modeadviseurs van Alberte kunnen je uitstekend helpen om een mooie outfit te kiezen. Sportief of gekleed, voor een avondje stappen met je vriendinnen of een feest, in onze gevarieerde collectie vind je beslist wat je zoekt. Wij maakten voor jou een keuze uit de collecties van een 40-tal gerenommeerde merken, grotendeels topcreaties van Belgische ontwerpers. Kom ze rustig eens bekijken. En dan heb je nog de gepaste accessoires nodig bij je nieuwe outfit. Je hoeft daarvoor niet elders op zoek te gaan. Bij Alberte kan je de perfecte match vinden tussen kledij en accessoires. Op onze website geven we je alvast een paar trends mee voor het komende seizoen. Maar kom vooral snel langs. Want modeplezier beleef je hier!
Lennik aan Zet
0 0
lees meer