Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Jullie bijdragen

Willekeurig
Populair
Recent

Zeepkistenrace

Een leuke helling met voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Bij voorkeur een lus zodat de wagens langs een andere kant omhoog getakeld kunnen worden. Verschillende rondes om het spannend te maken. Een streepje muziek door de academie en orkesten van de streek. Eten en drinken door food trucks. Technische keuring van de kisten vooraf door techniekschuur. Verschillende leeftijdscategorieën. Verschillende prijzen te winnen: snelste, leukste ontwerp, grootste aantal piloten op dezelfde kist. Een helling met keuze tussen met of zonder hindernissen (jumps). Misschien twee indentieke zeepkisten bouwen en daarin mensen laten rijden die zelf geen kunnen maken. Een ritje in de duo zeepkist voor mindervaliden (zonnestraal)
Wim L.
0 0
Log in om te stemmen

Broed jij op een nieuw kunstig project?

Kunstige betonnen pingpongtafels
Laat lokaal talent 4 verschillende betonnen pingpong tafels bewerken. En plaats deze in de 4 deelgemeentes. Geeft iedereen de kans om te sporten te ontmoeten en genieten van kunst ...
Jo M.
0 0
Log in om te stemmen

Broed jij op een nieuw kunstig project?

Abstract Art
Texture Art
Kathleen V.
0 0
Log in om te stemmen

Broed jij op een nieuw kunstig project?

Artiestenparcours Lennik
Soort "opendeurdag" bij de Lennikse (amateur-)kunstenaars. Zij kunnen ofwel thuis hun kunst(werken) tentoonstellen (en eventueel verkopen) of, indien niet mogelijk, op een centrale plaats (Kunstacademie, Dekenij, andere,...). Daarbij kan er een hapje en/of drankje aangeboden worden aan de bezoekers. Wij woonden vroeger in Jette en jaarlijks werd er op een vaste datum (3e weekend van april als ik het me goed herinner) een Artiestenparcours georganiseerd, met groot succes. Ik denk dat dat ook in andere gemeenten georganiseerd wordt.
Jan L.
1 4
Log in om te stemmen

Broed jij op een nieuw kunstig project?

Gebruik het Vredegerecht als tentoonstellings- en demonstratie ruimte
Ik was er nooit, maar blijkbaar is het Vredegerecht een zeer mooie zaal en super weinig gebruikt. Er zijn zeker andere locaties die echt wel goed zijn, maar ik ben hier nog te nieuw in de Gemeente. Ideaal zie ik iedere 1st en 2de weekend vd maand van Januari tm Maart, 4 à 6 "artiesten" per maand die tentoonstellen, demonstreren en waarbij verschillende kunstvormen ( zang, instrument, ambacht, dans, ... ) aan bod komen. ... vereist veel werk en coördinatie !
Marc S.
0 0
Log in om te stemmen

Zeepkistenrace

Jari B.
0 0
Log in om te stemmen
Ontdek ze allemaal
Meer nieuws & activiteiten

Heb jij een idee voor de Lennikse jeugd? Wat wil je graag als jongere in Lennik? Denk je graag mee met de jeugdraad?

De jeugdraad is de spreekbuis voor alle kinderen, tieners en jongeren binnen de gemeente. Via deze weg kunnen jullie ideeën, voorstellen en vragen voorgesteld worden aan het beleid.

Werk mee aan het Lennikse jeugdbeleid

Bouw mee aan de toekomst van Lennik

Via het platform "Vrije Tijd" gaan we samen op zoek naar manieren om leven in Lennik beter te maken met betrekking tot: jeugdraad, sport, evenementen, (amateur)kunsten, infrastructuur, bibliotheek, toerisme, zachte recreatie, cultuur, laagdrempeligheid, verenigingsleven, openluchtleven, vorming, cultureel patrimonium, animatie en ...