home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Jullie bijdragen

Broed jij op een nieuw kunstig project?

Artiestenparcours Lennik
Soort "opendeurdag" bij de Lennikse (amateur-)kunstenaars. Zij kunnen ofwel thuis hun kunst(werken) tentoonstellen (en eventueel verkopen) of, indien niet mogelijk, op een centrale plaats (Kunstacademie, Dekenij, andere,...). Daarbij kan er een hapje en/of drankje aangeboden worden aan de bezoekers. Wij woonden vroeger in Jette en jaarlijks werd er op een vaste datum (3e weekend van april als ik het me goed herinner) een Artiestenparcours georganiseerd, met groot succes. Ik denk dat dat ook in andere gemeenten georganiseerd wordt.
Jan L.
1 4
Log in om te stemmen

Hoe zie jij onze bibliotheek in de toekomst?

Zou het niet handige zijn om een inleverbox te voorzien aan de bibliotheek? Zo moet je geen rekening houden met de openingsuren om uitgelezen boeken terug te brengen?
Eva V.
0 1
Log in om te stemmen

In Lennik zit je goed

Dries ‘t Nelleken Kerk van Eizeringen Aan de bestaande kapelletjes Aan de voetwegen door de Moeille Op kruisingen van de wandelknopen
Edith L.
0 1
Log in om te stemmen

Hoe zie jij een nieuw landmark/ kunstwerk in Lennik?

Doorkijkbal/vorm
Gelijkaardig aan het doorkijkkerkje ("Reading between the lines" van Gijs Van Vaerenbergh) in Borgloon, zou er een doorkijkbal (of andere vorm, paard (Prins?), peer ("Lenniks Poireke") kunnen geplaatst worden op een strategische plaats in het Lennikse landschap (ergens waar er een mooi uitzicht is bvb). Het kerkje is echt een heel mooi landschapselement en trekt ook vele wandelaars naar die plek in Borgloon. Afhankelijk van waar je naar het kerkje kijkt, wordt het soms bijna volledig transparant en vanuit een andere hoek, is het kerkje dan weer duidelijk zichtbaar. Voorstel voor lokatie: Saffelberg?
Jan L.
0 1
Log in om te stemmen

In Lennik zit je goed

Op het Nelleke te Eizeringen werden nieuwe beuken aangeplant doch een mogelijkheid om er even te zitten of picknicken is er niet.
Edwin R.
0 0
Log in om te stemmen

In Lennik zit je goed

Katrien D.
0 1
Log in om te stemmen
Ontdek ze allemaal
Meer nieuws & activiteiten

Heb jij een idee voor de Lennikse jeugd? Wat wil je graag als jongere in Lennik? Denk je graag mee met de jeugdraad?

De jeugdraad is de spreekbuis voor alle kinderen, tieners en jongeren binnen de gemeente. Via deze weg kunnen jullie ideeën, voorstellen en vragen voorgesteld worden aan het beleid.

Werk mee aan het Lennikse jeugdbeleid

Bouw mee aan de toekomst van Lennik

Via het platform "Vrije Tijd" gaan we samen op zoek naar manieren om leven in Lennik beter te maken met betrekking tot: jeugdraad, sport, evenementen, (amateur)kunsten, infrastructuur, bibliotheek, toerisme, zachte recreatie, cultuur, laagdrempeligheid, verenigingsleven, openluchtleven, vorming, cultureel patrimonium, animatie en ...