Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Jullie bijdragen

Willekeurig
Populair
Recent
Ontdek ze allemaal

Wil jij deel uitmaken van de advies-schrijfgroep Vrije Tijd?

06-04-2023

Inwoners binnen een advies-schrijfgroep gaan op eigen initiatief of na een oproep vanuit de gemeente adviezen schrijven. Zo krijgen zij inspraak in het beleid. Wij hopen dat er in Lennik een aantal ‘gangmakers’ zullen opstaan om conclusies en aanbevelingen neer te pennen over de verschillende thema’s binnen de platformen Mens, Omgeving en Vrije Tijd. Stel je kandidaat. Wil jij het vrijetijdsleven in Lennik mee uitbouwen en werken rond thema’s als jeugd, sport, evenementen, toerisme, cultuur,… dan is de advies-schrijfgroep Vrije Tijd je op het lijf geschreven. Vanuit de gemeente zijn er statuten opgemaakt. Ook is er een duidelijke procedure en een vast sjabloon uitgewerkt hoe adviezen naar het beleid kunnen worden geschreven.   

Zeepkistenrace

Zeepkistenrace - Wie durft de uitdaging aan?

09-03-2023

Op zondag 17 september willen we een echte zeepkistenrace organiseren in Lennik. We zoeken enthousiaste trekkers om dit project mee vorm te geven. Wie durft de uitdaging aan? Heb je zin om mee je schouders te zetten onder een spiksplinternieuw project? Ben je technisch aangelegd of gewoon handig en wil je zelf of met je team / (jeugd)vereniging / sportclub een zeepkist bouwen? Heb je veel leuke ideeën en wil je mee het leukste evenement van het jaar op touw zetten? Schrijf je dan zeker in om deel te nemen aan de kick-off vergadering op dinsdag 28 maart 2023 om 20 uur in de raadzaal van de Dekenij. We ontvangen je inschrijving graag voor 24/3/2023.

Meer nieuws & activiteiten

Heb jij een idee voor de Lennikse jeugd? Wat wil je graag als jongere in Lennik? Denk je graag mee met de jeugdraad?

De jeugdraad is de spreekbuis voor alle kinderen, tieners en jongeren binnen de gemeente. Via deze weg kunnen jullie ideeën, voorstellen en vragen voorgesteld worden aan het beleid.

Werk mee aan het Lennikse jeugdbeleid

Bouw mee aan de toekomst van Lennik

Via het platform "Vrije Tijd" gaan we samen op zoek naar manieren om leven in Lennik beter te maken met betrekking tot: jeugdraad, sport, evenementen, (amateur)kunsten, infrastructuur, bibliotheek, toerisme, zachte recreatie, cultuur, laagdrempeligheid, verenigingsleven, openluchtleven, vorming, cultureel patrimonium, animatie en ...