Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Jullie bijdragen

Willekeurig
Populair
Recent

Hoe kunnen we buurten aangenamer maken?

pomp met zonnecrème 
pomp met zonnecrème in elke speeltuin en aan het skatepark
Via ideeënbus Daan en Klaas L.
0 0
Log in om te stemmen
Ontdek ze allemaal

Werk ook jij graag mee aan het programma van de seniorenweek 2023?

27-07-2023

Met het seniorenfeest van 22 augustus in het vooruitzicht kriebelen onze handen om nieuwe activiteiten uit te werken. En dat doen we het liefst terug samen met jou! Schrijf je hier in voor de doegroep 'seniorenweek' en bepaal mee het programma voor de seniorenweek 2023. Van 20 tot 26 november is het seniorenweek, waarmee we de vele senioren in de watten leggen met uiteenlopende activiteiten.  Beslis jij graag mee wat er op het programma komt?Dat kan door je hier aan te melden voor de doegroep. Maandag 11 september om 10 uur steken wij graag samen met jou de koppen bij elkaar in de raadzaal van de Dekenij.  Kan je er niet bij zijn?Past 11 september niet in jouw agenda maar heb je toch suggesties voor het programma van de seniorenweek? Ook die horen we graag! Geef hier door welke activiteiten er volgens jou zeker niet op het programma mogen ontbreken. We nemen je bijdrage met plezier mee naar het overleg van deze doegroep.

taaloefenkansen

Nederlands leren in Lennik. Denk jij mee over het bieden van taaloefenkansen?

27-06-2023

Samen met jou brengen we in kaart welke mogelijkheden er zijn om de Nederlandse taal op een informele manier te oefenen en gaan we op zoek naar extra acties om meer taaloefenkansen te creëren.   Deel jouw ervaring/ ideeën over taaloefenkansen tijdens een eerste brainstorm op dinsdag 4 juli van 19 tot 21 uur in Praatcafé 't Steentje, Hendrik Ghijselenstraat 7.   Inschrijven: https://lennikaanzet.be/mens/topics/2839 of praatcafe@lennik.be   Voor wie? Iedereen die interesse heeft in het thema en mee wil nadenken. Vrijwilligers die zich voor eventuele toekomstige initiatieven rond taalfoefenkansen willen engageren. Partnerorganisaties met expertise i.v.m. taaloefenkansen.

Meer nieuws & activiteiten

Lennik ondersteunt de handelaars door hun specifiek 'creatief' aanbod bekend te maken.

Ondersteun de Lennikse handelaars en koop lokaal. Ze hebben je harT nodig!

www.ikkoopinlennik.be

Bouw mee aan de toekomst van Lennik

Via het platform "Mens" gaan we samen op zoek naar manieren om leven in Lennik beter te maken met betrekking tot: ontwikkelingsondersteuning, kinderopvang, ouderenbeleid, onderwijs, korte keten, welzijn, vereenzaming, toegankelijkheid, armoede, lokale handel, veiligheid, integratie, ondernemen, ontmoetingsplekken, en …