Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Word ook jij zwerfvuilmeter of -peter?

Allen tegen zwerfvuil 

De gemeente Lennik zet sterk in op het bestrijden van zwerfvuil en sluikstorten.


Wil ook jij je steentje bijdragen en meewerken aan een proper Lennik?

Geef je dan op als peter of meter. De meeste peters en meters ruimen zwerfvuil op in de omgeving van hun woning en dit het hele jaar door. Geef in je bijdrage zeker door waar jij wenst te ruimen. Zo kunnen we in kaart brengen waar onze meters en peters aan het werk zijn en waar we nog hulp kunnen gebruiken.


Materiaal nodig?

Via mooimakers

Bestel je materiaal via Mooimakers: mooimakers.be/webwinkel. Mocht er geen voorraad meer zijn of loop je vast bij het aanmaken van je profiel of het indienen van je bijdrage op Lennik aan zet? Neem dan contact op met info@lennik.be of 02 532 41 15.

Via de uitleendienst van gemeente Lennik

De gemeente heeft een uitleendienst van grijptangen, fluohesjes en handschoenen. Ook is er steeds een voorraad witte en blauwe zakken beschikbaar. Reserveer tijdig je materiaal via info@lennik.be of 02 532 41 15. Na afloop van deze actie ben je verplicht het materiaal dat je leende opnieuw in te leveren.

 

Je verzamelde zwerfvuil laten ophalen.

Dit kan vanaf nu ook via de website op het gekende meldpunt https://www.lennik.be/meldpunt met als type 'Zwerfvuil ophalen bij meter/peter'Deze melding komt automatisch bij onze technische dienst terecht wat een vlotte ophaling garandeert. Heb je geen toegang tot de website? Geen nood, laat dit even weten aan ons onthaal op het gemeentehuis.

 

 

 

Deel op facebook
Deel op twitter